Vergadering bijwonen?

Zie agenda

 

Wmo Raad Uden Burgerparticipatie

De Wmo-raad

is er voor U(den)

De Wmo-raad

is er voor U(den)

Links

 

Gemeente Uden (zorg en welzijn)

 

Onderdeel van website gemeente Uden betreffende Wmo-voorzieningen, gehandicaptenparkeerplaats en -kaart, ondersteuning, regelhulp.

 

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

 

Officiële website van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

 

 

Website van de overheid met uitleg over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

 

 

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die op zoek is naar zorg en ondersteuning.

 

 

Movisie is het landelijke kennisinstituut en adviesbureau voor toepasbare kennis, adviezen en oplossingen bij de aanpak van sociale vraagstukken op het terrein van welzijn, participatie, sociale zorg en sociale veiligheid.

 

 

De Koepel Wmo-raden bevordert de onderlinge contacten van de Wmo-adviesraden alsmede deskundigheidsbevordering van de aangesloten leden.

 

 

Op deze website vindt u informatie over de Wmo, de criteria van uw eigen gemeente en de contactgegevens van uw gemeente. Het aanvragen en regelen van een voorziening wordt zo een stuk makkelijker. Wmo-uitleg is een initiatief van Hulp-in-Huis.

 

 

Zorgbelang Brabant zorgt er samen met patiënten en cliënten voor dat hun kennis en ervaring wordt gedeeld met beleidsmakers bij overheden, zorgaanbieders en zorgverzekeraars.

 

 

Mezzo is de landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die zorgt voor een ander. Als familielid, buur, vriend of ‘gewoon’ uit solidariteit. Als mantelzorger of zorgvrijwilliger.

 

 

Rechtopgeld.nl probeert u te helpen om wegwijs te worden in alle regelingen die de overheid biedt aan haar burgers. Het is een particulier initiatief en geen overheidswebsite.

 

 

Website van de Protestants Christelijke Ouderen Bond.

 

 

Website van de Algemene Bond Ouderen, welke de grootste belangenorganisatie voor senioren.

 

 

Website van de Katholieke Bond Ouderen.

 

Deze knop verwijst naar een link. Deze knop verwijst naar een link. Deze knop verwijst naar een link. Deze knop verwijst naar een link. Deze knop verwijst naar een link. Deze knop verwijst naar een link. Deze knop verwijst naar een link. Deze knop verwijst naar een link. Deze knop verwijst naar een link. Deze knop verwijst naar een link. Deze knop verwijst naar een link. Deze knop verwijst naar een link. Deze knop verwijst naar een link.